تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

تك پروژه دانلود پروژه تحقیق مقالات پایان نامه های دانشجویی

فروشگاه جامع پروژه , مقاله و تحقیقات دانشجویی

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

آمار بازدید سایت

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 250
  • بازدید دیروز : 514
  • بازدید کل : 84227

دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی


دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی

فرمت : DOC

خط تولید رب گوجه فرنگی:

مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه فرنگی با آب تمیز وسالم می باشد دستگاههای شستشو مختلف می باشد ولی معمول ترین وبهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است ومورد استفاده قرار می گیرد.

۱) دریافت گوجه فرنگی

۲) حوضچه شستشو ۱و۲

۳) بازرسی وجورکردن ( Sorting)

۴) خردکن(Crushing)

۵)قیف خردکن

۶) پری هیتر ( Pre Heating)

۷)صافی دومرحله ای

۸) مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی

۹)تغلیظ کننده ها ( Batch ,Continouse )

۱۰)مخزن نمک زنی

۱۱)پاستوریزاتور

۱۲)پر کردن داخل قوطی ( Filling )

۱۳)دربندی ( Seaming)

۱۴)تونل پخت یا پاستوریزاتور ثانویه

۱۵)بسته بندی

۱۶)انبار

۱۷)بازار مصرف

۱) دریافت گوجه فرنگی :

در جعبه های ویژه ای که بین ۱۰تا ۲۵کیلوگرم گنجایش دارد،منتقل می گردد.هر چه فاصله مزرعه تا کارخانه کوتاهتر باشد،آلودگی وکپک زدگی آن کاهش یافته،در نهایت محصولی بهترازنظر طعم،رنگ ومواد مغذی عرضه می گردد.

۲)حوضچه شستشو:

جنس این حوضچه ها از فولاد ضد زنگ یا تانکها ی فلز کاملاً گالوانیزه بمنظور جلوگیری از سیاه شدن محصول بر اثر تماس با آهن وزنگ زدگی است.

الف)حوضچه شستشوی ۱ :

در این مرحله معمولاً برای شستشو از حوضچه های نیمه استوانه ویا مکعبی شکل استفاده می شود که درکف آنها معمولاً یک توری مشبکی قرار دارد.علاوه براین لوله هایی برای تزریق هوای فشرده بداخل آب حوض طراحی شده است.بنابراین گوجه ها زمانی که داخل حوض ریخته می شوند فشار ناشی از هوا باعث غوطه ور شدن آنها وبه هم سائیده شدن آنها می گردد در نتیجه عملیات تمیز کردن به نحو مطلوبترو مؤثرتری انجام خواهد گرفت.

ب)حوضچه شستشوی ۲ :

سپس گوجه ها وارد این حوضچه می شوند.در این حوضچه علاوه بر تمیز شدن محصول میزان بار گوجه فرنگی وارد شده به داخل سالن تنظیم می گردد. گوجه فرنگی ها از این حوضچه توسط نوار نقاله یا الواتور خارج شده وبا عبور از زیر دوشهای آب عملیات شستشوی آنها کامل میشود تا عمل سورت و لکه گیری روی آنها انجام شود.

۳)بازرسی وجور کردن : (Sorting )

عملیات سورتینگ شامل تمیز کردن، درجه بندی وجداسازی مواد ناپسند(گوجه فرنگی های کپک زده، فاسد، نارس، آفت زده، له شده وهمچنین ناخالصی هایی مثل برگ ودمچه گوجه و… ) است.

برای تولید رب با کیفیت خوب،گوجه فرنگی باید قرمز بوده (سبز یازرد نباشد ) یکنواختی رنگ،پوسیده نبودن ونداشتن آلودگی نیز بایستی مدنظر قرار گیرد.

گوجه فرنگی ها پس از شستشو وارد نوار Sorting می شوند.این نواربه عرض ۹۰-۶۰ سانتیمتر وطول آن۱۲- ۶ متر می باشدواز از لوله های آلومینیوم ویا فلز لعاب دار تشکیل شده است وساخت آن طوری است که ضمن حرکت انتقالی ، حرکت چرخشی انجام می دهندو از زیر آبفشانها عبور می نمایند.ساختمان آبفشانها یا نازلها طوری است که فشار آب را بالا می برد واین عمل باعث می شود که گوجه فرنگی کاملاً شسته شودوتمام مواد خارجی چسبیده به آن جدا شده وچنانچه دارای ترک باشد داخل ترکها شسته شوند.


مبلغ واقعی 7,000 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 6,300 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 222

مطالب تصادفی

  • دانلود پکیج ارزشمند دوازده برنامه کاربردی برای وبلاگ نویسی و کسب درآمد اینترنتی و افزایش بازدید+نرم افزار ارسال ایمیل گروهی
  • دانلود طرح توجيهی رزين الكيد
  • دانلود طرح توجيهي بازيابي ضايعات پلاستيكي
  • دانلود طرح توجيهی توليد غذاي كودك
  • دانلود طرح توجيهی نمك يد دار

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "تك پروژه دانلود پروژه تحقیق مقالات پایان نامه های دانشجویی" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "